Om oss

Vi som driver den här sidan har arbetat med inredning, design och mode i hela våra liv. Vi har följt alla trender och i många fall så har vi också varit högst delaktiga i att skapa dessa. För bara några år sedan så möttes vi av skeptiska blickar då vi berättade om våra arbeten. De flesta undrade, men en ganska tråkig ton, när vi egentligen skulle börja jobba på riktigt .

Idag möts vi av respekt. I takt med att fler och fler börjat intressera sig för inredning och olika renoveringsprojekt så har också fler insett att det inte är så lätt. Det handlar om en fingertoppskänsla, en förmåga att tänka utanför boxen och att se lösningar där andra ser problem. Vi har dessa egenskaper och idag är de också – rättvist – högre värderade hos gemene man än tidigare.

Ett konkret exempel på detta gäller bostadsförsäljningar. Den mäklare som knäckte idéen om att anlita homestylister skulle ha varit miljardär idag om han tagit något typ av patent på lösningen. Idag använder alla sig av denna tjänst och av den enkla anledningen att en homestylist kan göra en enorm skillnad på ett slutpris. Genom att stylisten plockar bort möbler, möblerar om och adderar nya, spännande element och detaljer så väcks ett intresse hos spekulanter. Ett intresse som visar sig i en budgivning och där priset kan höjas radikalt. Där ser man hur vårt jobb kan göra skillnad.

Vårt mål är att du ska få ledtrådar som du kan använda i ditt eget hem. Hur ska du möblera ett specifikt rum? Vilka färgskalor är rätt i år? På vilket sätt kan ett kök bli mer hemtrevligt? Allt detta – och mycket mer – kommer vi att hugga in på här. Du ska alltid kunna besöka vår sida och få nya tankar, idéer och inspiration. Nöj dig aldrig med det näst bästa!