Kategorier
Inredning

Så får du rätt homestyling i Stockholm utan att behöva göra det själv

Homestyling i Stockholm ska självklart inte utföras av någon som inte är intresserad av det. Anlita ett proffs istället och lägg din dyrbara tid på något annat.

Vem har tid med inredning egentligen? Visst, den som är intresserad kan säkert lägga ned timmar på att flytta på krukor och fluffa kuddar. Kanske till och med göra det omfattande arbete som krävs för att få till en schysst tavelvägg. Men den som inte är intresserad av heminredning vill knappast lägga ned en enda sekund på den.

Ändå är det något som verkligen måste göras inför en lägenhetsförsäljning. Utan att ha fischat lägenheten (eller villan!) efter konstens alla regler har du inte direkt någon stor chans att sticka ut i mängden på den myllrande bostadsmarknaden. Dagens bostadsspekulanter är dessutom mycket kräsna, och bortskämda med “snygg design”.

Homestyling bör utföras av passionerad proffs

Räddaren i nöden stavas homestyling från MIG Design eller någon annan liknande inredningsfirma. (Det är viktigt att anlita en som är van att styla just inför försäljning.) Din mäklare kan sannolikt bekräfta att lägenheter som fått homestyling från professionella inredare är lite lättare att sälja än de som inretts av en ointresserad amatör som du själv.

Det är alls inget negativt med att inte vara intresserad av heminredning. Sannolikt har du andra intressen. Man kan inte gilla allt. Heller inte vara bra på det. Men det gäller att vara smart. Hitta någon som faktiskt är intresserad av homestyling, så får du ett bra resultat samtidigt som du kan lägga din egen tid på något som passar dig.